Kitekintés a Palotából

  • 61
  1024 684 Budavári ★

  Mióta fotózom, másképpen érzékelem a világot, időközben megtanultam nemcsak látni, hanem meglátni is az élet által elém tárt könnyed vagy épp mélyebb témákat! Lencsevégre kapni létünk magával ragadó szépségeit vagy éppen megfogni a kimondatlan drámai pillanatokat, leírhatatlanul üdvözítő érzés; kicsit rabjává is lesz hivatásának, a fotómasinájával sokszor céltalanul barangoló, sokat megélt vándor.

  Mióta az objektív kérlelhetetlenül éles valóságán át nézem a világot, látom azt is, hogy egyedül vagyunk, sokszor akkor is, amikor körbevesznek bennünket a kollégák, az ismerősök, netán a barátok; nem figyelünk már oda a kristálytisztán kivehető apró csodákra, csak az elmosódott gigantikus összhatás a lényeg!

  Miközben rójuk mindennapi köreinket, ránézünk az emberekre, talán még néhányuk tekintetébe bele is mélyedünk – látszólag -, de igazából nem látjuk a másikat, nem érzékeljük egymást! Belső magányunk miatt, elfeledtük a természet elképesztő csodáit és magára hagytuk a valaha szebb jövőre hivatott tárgyainkat is!

  „ A királyok dicsősége a népek sokaságában, az országok dísze és ereje a városok gazdagságában és teljességében áll.”
  Hunyadi Mátyás

  Fotó galéria

  Fotográfiák otthon

  Rendelj szeretteidnek fotófestményt, rendelheted óriási nagyságú vakrámás vászonfotóra vagy hatalmas fotókartonra.

  Szólj hozzá

  Az email címed nem lesz közzétéve.