Rólam

Fotós - Videós - Drón pilóta

  Foglalkozásomat tekintve fotós, videós és drón pilóta
  kreatív művészlélek, aki szereti a kihívással teli projekteket.
  Leginkább a családi hangulat fotózást és videózást szeretem,
  mert ezek azok az események és alkalmak, amikor igazán közel kerülhetek az emberekhez,
  így tudok szívvel megáldott képeket készíteni.

  Szenvedélyesen szeretem

  Alkotás, munka, szenvedély, hangulatok, fények, érzések, pillanatok, minden…

  A fotográfia számomra szabadság, egy olyan művészi eszköz mely által megmutathatom gondolataimat, közölhetem érzéseimet. A XXI. századi kultúra elképzelhetetlen a fotográfia nélkül, átszövi mindennapjainkat, óhajtunk mindet látni a világból és akarjuk magunkat is láttatni benne. Eltökélt célom, hogy ebben segítsem az embereket, képeim által támogatást adhatok másoknak az önmegismeréshez, hogy olyan csodálatosnak lássák önmagukat amilyenek valójában. Hivatásomnak érzem bizonyítani, hogy bárkiről készülhetnek tökéletes fotók, számomra mindez hozzátartozik az alkotás szeretetéhez, hiszen csak úgy lehet valakiről jó képeket készíteni, ha szeretjük és közben megismerjük őt.

  Alkotás

  Természetesen a fotózás iránti szenvedély mellett a technikai háttér is adott, így a legkorszerűbb digitális felszerelések segítségével örökítem meg életed legemlékezetesebb pillanatait. A fotózás során professzionális felső kategóriás Nikon – FX – fényképezőgépeket és objektíveket használok, ami nagy felbontású HD  videó felvételt is rögzít, a digitális utómunkálatokhoz pedig a legkorszerűbb Macintosh  számítógépet és egy hatalmas portré monitort, hogy a végeredmény ne csak megközelítse, hanem pontosan lefedje az elképzeléseidet, az utómunkálatok minden esetben részét képezik az alkotásnak.

  A kreatív művészlélek

  A fotográfia kétség kívül korunk művészete. A fotós nemcsak technikával, hanem kifinomult esztétikai kultúrával, vizuális igényességgel alkotja meg a képeit. Az objektíven keresztül számtalan világot látok és láttatok. Szeretnék nem csak a megrendelőim, hanem a szakma, valamint a legjobbak által is elismert fotóművész lenni, amihez a MOME Művészeti Egyetem előkészítője nyújtott számomra tökéletes kezdőlökést. A belső késztetéstől vezérelt fotós és videósként alkotási lehetőséget és izgalmas kihívást látok minden egyes találkozásban, valamennyi felkérésében.

  Az amatőr az, aki a maga örömére, igazából megfelelési kényszerek nélkül dolgozik. A profi az, aki rettenetesen sok kényszer és korlát közé beszorítva, a lehető legjobb produktumot előállítja. – Csontó Lajos

  Kisfilm

  Bármilyen digitális eszközzel készített videó és kép felvételből, moziszerű és hangulatos zenés kisfilmet készítek. Örök emlék mindenkinek a kisfilm, hiszen bármikor is tekinti meg a néző, mindig visszarántja érzelmileg az időben és olykor akár még piciny sós könnyeket is nyel a szenzitív megfigyelő.

  Fotós történetek

  Tihany
  1024 684 Budavári ★

  „Ne kérdezd tőlem, mit – miért fotózok – s fotóztam. De azt sem, honnan jöttem, s merre tartok. Csak nézd meg jól…

  Prédikálószék
  1024 579 Budavári ★

  A sötét kaotikus világ felett, létezik egy titkos hegycsúcs, mely még érintetlen és megkímélte a Teremtő az emberi rombolástól. Rögös ösvények, kegyetlen…

  Budapest panoráma
  1024 512 Budavári ★

  „ Soha nem felejtem el, hogy a táj, ami előttem van, mögöttem folytatódik. ” — Egry József