Fotós történetek értesítő

  Videó és fotó 4K minőségben

  Professzionális légifotózás és videózás egy drón szemével és a kreatív művész határtalan képzeletével.

  Esztétikus 4K minőségű légifelvételeket, látványgazdag videókat, fantáziadús kisfilmeket készítek a legmodernebb dróntechnikával, madártávlatból, kreatív ötletekkel, költséghatékonyan. A multikopter szakavatott kezekben az örökkévalóságnak szóló varázslatra képes.

  #esküvő drón #drón fotózás  #esküvői légifelvétel #drón szolgáltatás #drón filmezés #drón operatőr #dronfelvetel készítés #légifelvétel ár #légifelvételek drón #dron felvetel keszitese #drón reklám videó készítés

  Szolgáltatások

  Rendezvény légifelvétel

  Szabadtéri üzleti rendezvények, partnertalálkozók, csapatépítő tréningek, executive meetingek professzionális légifotózása és videózása egy drón szemével és az ember képzeletével. A pilóta nélküli repülőgép határtalan lehetőségeket biztosít, általa elképesztő szögből, hihetetlen magasságból, különleges perspektívából láthatjuk a világot úgy, ahogyan eddig még sohasem. A multikopterek robbanásszerű fejlődésen mentek keresztül, stabilan repülnek és nagyon finoman manőverezhetőek. Tervszerű, költséghatékony, teljes körű szolgáltatást tudok nyújtani, egyedi és izgalmas ötletekkel kiegészítve.

  Esküvői légifelvétel

  A házasságok az égben köttetnek de a földön teljesednek ki. A világraszóló esemény alkalmából azonban a szerelmeseknek nem kell repülőre ülnie az örök hűség megpecsételése érdekében. A drón a repülőgép költségkímélő és fantasztikus alternatívája. Eme korszerű technikai fejlődés olyan hihetetlen légi felvételek készítését teszi lehetővé amely korábban csak merész és elérhetetlen álom volt. A kopterek biztonságosak, nagyon stabilan repülnek, a felvételeken az életre szóló esemény hangulata sokkal inkább megragadható és a realitás jóval nagyobb szeglete jeleníthető meg az örökkévalóság számára.

  Épület és ingatlan fotózás, filmezés

  Az építészeti légifotózás nemes, attraktív feladat, szakértelmet és globális sokrétű  kihívás, hiszen az ingatlan előnyös tulajdonságainak optimális megragadása jelentősen elősegítheti az értékesítésüket vagy éppen a bérbeadásukat. A legmodernebb drónkamerák segítségével elérhetővé váltak az eddig nehezen megközelíthető helyszínek, rezgésmentes, lenyűgöző felvételek készíthetőek olyan területekről, amelyekről a domborzati viszonyok miatt korábban képtelenség lett volna. A távirányítású repülőeszközök felhasználási területe korlátlanul széles sprektumon mozog ( épületdiagnosztika, környezetvédelmi-, ipari felvételek készítése, nevezetességek fotózása ).

  Esemény kisfilm készítés

  Családi események, felnőtt extrém születésnap, magán sport rendezvények, gyermek kerti party. A távolról irányított drónok által földközeli perspektívából mintegy virtuális kilátóból tudok lélegzetelállító képeket, magával ragadó kisfilmeket készíteni. Lehengerlő repülési tulajdonságaikkal ezek a speciálisan kifejlesztett eszközök extrém felvételek megörökítésére is alkalmasak. Nyílt terepen, épületek között és belsejében egyaránt tökéletes minőségű és élményértékű légivideók alkothatóak, mindezt gazdaságosan. Az új lehetőségek felfedezése, kivitelezése pedig igazán örökérvényű alkotói munka.

  Fenntartom a jogot, arra vonatkozóan, hogy amennyiben a megrendelt feladatot veszélyesnek, illetve jogszabályba ütközőnek találom, azt sajnos vissza kell utasítanom.

  Kisfilm

  Fotók

  Hagyományos és Művészi légi felvételek készítése

  A drón

  Professzionális légifotózás és videózás
  • 10 km hatótávolság
  • Biztonságos repülés
  • GPS helymeghatározás
  • 4K videokamera
  • 12 megapixeles fotók
  • 3 tengelyes stabilizáció
  • Kreatív snittek
  • Nagyon stabil mozgás
  • Torzításmentes képanyag

  Kreatív

  Az ötlet és a megvalósítás

  Sebesség  16 m/sec • Emelkedés  5 m/sec  • Süllyedés  3 m/sec

  A legmodernebb és a legjobb

  DJI készíti a kereskedelmi forgalomban kapható legjobb, legmodernebb, legnépszerűbb drónokat, a nevükhöz fűződik a méltán híres Phantom széria. A DJI Phantom 3 Professional drón 4K Sony kamerával felszerelt varázslatos légijármű, amely nagyon erős motorral továbbá beltéri repülést könnyítő szenzorral van ellátva. Sok hasonló termékkel ellentétben a DJI saját kamerát fejleszt drónjaihoz. Valós idejű HD képet, élőképet továbbít az iPAD-ra és 2 kilométeres hatótávolsággal bír, amely elképesztően nagy távolságot jelent. A kamera 4K videó felbontás 30FPS-sel, optikájának 94 fokos a látószöge, fényereje F 2,8, torzításmentes, 9 rétegű lencsével.

  Erős és stabil 

  Egy térképen folyamatos információt kapunk drónunk pozíciójáról, ennek köszönhetően akkor is nyomon tudjuk követni, ha épp nincs a látómezőnkben. Zseniális újításnak számít a korábbi Phantom-hoz képest, hogy beépített helyzetérzékelővel rendelkezik a 3–as széria. Segítségével könnyen repülhetünk beltéren, közel a földhöz vagy akár GPS mentes övezetekben is. Szenzorok szkennelik a Phantom 3 alatti mintákat, ezáltal pozícióban tud maradni és stabilabb repülést tesz lehetővé. Elődeihez képest nagyobb teljesítményű motorokkal van ellátva ez a csúcsmodell, gyorsabb, precízebb és dinamikusabb repülést biztosítva ezáltal. 4480mAh-es akkumulátor 23 perces repülést tesz lehetővé. A Phantom 3 quadrocopter szakavatott kezekben valóban csodákra képes.

  A legjobb funkciók

  Kövess engem

  A lenyűgöző DJI Phantom 3 Professional csúcsmodell ún. „kövess engem” ( Follow me ) technológiával is rendelkezik. E bámulatos funkció lényege, hogy a telefonkészülékedet a drón követni tudja egy előre beállított magasságból és a kamera egyfolytában Rád fókuszál majd. Önmagad profi filmese lehetsz.

  Földi állomás

  A multikopter repülési útvonala előre beprogramozható, csak annyi a teendőd, hogy az okostelefonod térképén kijelölöd a repülési pályát, amit a drón követni fog és végül a kiindulási pozícióban fog leszállni. A repülési tervet le is mentheted és persze bármikor újra előveheted.

  Bázis pont

  Válassz ki egy személyt vagy tárgyat, akinek illetve aminek a fókuszban kell lennie. Quadrocopterünk elkezd körülötte körözni és mindig a kijelölt pont lesz középen. Ez az opció is tengernyi felhasználási lehetőséget hordoz magában, a megvalósítás alkalmával igazán megmutathatod ötletgazdagságodat.

  Rólam mondták