Fotós történetek értesítő

  Esküvő fotózás

  Szívből gratulálok döntésetekhez, mellyel elindul egy csodálatos folyamat és a végén elérkeztek életetek egyik legszebb, legboldogabb, és megismételhetetlen napjához.

  Hivatásom, hogy ezt a napot, – mikor Ti lesztek a főszereplők, mikor minden szempár rátok szegeződik majd-úgy örökítsem meg számotokra, hogy azt hosszú évtizedekig se felejtsétek el, hogy ha boldog, öreg napjaitokban felütitek a fotókat rejtő kincses dobozt, akkor is kristálytisztán emlékezzetek a hangulatra, az ízekre, az illatokra, arra, hogy mily csodás volt az esküvőtök napja.

  A mosoly, egy-egy pillantás megörökítése, mellyel elmondjátok egymásnak legőszintébb érzéseiteket. Képeim által nem csak esküvőtök napján, de hosszú-hosszú évek múltán is átélhetitek ugyanazt a csodát, melyet akkor éreztetek, mikor örök hűséget esküdtetek egymásnak. Hiszek a szavak erejében. Hiszek abban, hogy ha emberek beszélgetnek egymással, más dimenziók nyílnak meg. Hiszek benne, hogy ha kellőképpen odafigyelünk másokra, akkor megfogalmazódik bennünk, tudni fogjuk, hogy mire is vágyik, miről ábrándozik, mit szeretne viszontlátni például egy fotón.

  Az esküvői fotózást csakis felelősségteljesen, alázattal lehet elvégezni, így lesz garantált, hogy munkám gyümölcse megőrizze számotokra a pillanat varázsát. Az általam készített képek nem csak színes pixelek sokasága, nem csak egy éppen jól elkapott pillanat, ennél sokkal több. Művészet. Művészet abban a megfogalmazásban, amit én látok a kamerán keresztül. Az egyediségetek, a személyiségetek kivetülése apró mimikán, mozdulatokon keresztül.

  Zenés Slide Show

  Az esküvőn készült képekből egy különleges és látványos slide showt állítok össze, amelyet egy magával ragadó zenei aláfestés tesz még meghatóbbá, feledhetetlenebbé és egyedülállóvá.

  Menyegző, házasságkötés, nász, esküvő, frigy, valamennyi szépen hangzó magyar kifejezésnek egy a jelentése és a lényege: két egymást szerető ember, életre szóló szövetsége, egy olyan magasztos eskütétel, mely lelki-, élet-, és sorsközösségre szól. A szertartások legmeghatóbb és legfennköltebb momentuma, amikor a szerelmesek kimondják a mindent eldöntő IGEN –t!

  Ez az Igen… csak egy egyszerű szó, mégis benne van milliónyi ábránd, gyermekként született álom, mély érzelmek, őrült vágyak, szenvedély, erős hit, és szilárd bizalom! A kimondott igen… egy maradandó pillanat, amikor test és lélek lázadón együtt lüktet, és új csillagokat szül a vágy! A Boldogító Igen után… az éveket közösen mérik tovább a párok, új értelmet nyer az Én, és új rangsorra dobban a szív!

  Megtisztelő feladat számomra, ha engem kértek fel arra, hogy a ti csodátokat megörökíthessem.
  Én készen állok, hogy hozzátegyek a boldogságotokhoz.

  A közös élet fantasztikus ünnepének minden egyes rezdülését, a szertartás atmoszféráját, a csodálatos hangulatot, az érzelmek lenyűgöző kavalkádját, az autentikus fényeket mind meg kell örökíteni, hiszen a gyermekkorok meséje válik valóra ezen a varázslatos napon és a szülők, a család, a kollégák mind-mind az ifjú pár boldogságát ünneplik. Nem is beszélve arról, hogy gyermekeik pedig ámulva fogják nézegetni majdan, hogy milyen volt anyu és apu mikor ők még nem is voltak.

  Fine ART fotóalbum

  Fine Art Esküvői Album

  Egy minőségi fotókönyv képes hűen visszaadni a fotózás témáját, hangulatát, az érzéseket, melyeket éppen akkor éreztél. Egy emlék, mely nem csak neked, de szeretteidnek is örömet, boldogságot okozhat, hiszen ajándékba adni megörökített élményeket, pillanatokat, felbecsülhetetlen érzés. Egyedi igények alapján készül a fotókönyv, a legszebb képek válogatásából, precíz tervezéssel áll össze a megannyi csodás kép egy életen át tartó emlékké, kerek egésszé.

  Jegyes fotózás

  Az E-Session, azaz jegyes fotózás, egy kiváló alkalom arra, hogy az esküvő előtt, gondtalanul, felszabadultan örökíthessünk meg benneteket a pillanat varázsával együtt. Azon kívül, hogy csodás élményben lesz részetek, végtelenül hasznos mozdulata is annak, hogy jobban megismerjük egymást, így a rezdüléseitekből tudni fogom, hogy mi a tökéletes módja annak, hogy hűen tükrözzék a képek a személyiségeteket, a vágyaitokat. A fotózás alatt más hangulatú, de ugyanúgy művészi teljességgel készült képeket fogtok kapni; nem hasonlítható az esküvői fotózáshoz

  Fesztelen, felszabadult, vidám, és ami nagyon fontos egyéni, hiszen a tematikáját, a helyszínt, a stílusát a személyiségetek fogja meghatározni. Ennek kialakításában természetesen,- ha igénylitek-, a segítségetekre leszek. Nem utolsó sorban praktikus, hiszen megszokjátok a kamerát, oldottak, fesztelenek lesztek az esküvő napján. Magabiztosan és természetesen fogtok viselkedni a fényképezőgép előtt, megtanítom nektek, hogy hogyan legyetek önmagatok, törekedve a természetességre. A megörökített pillanatok apró mozzanatai, egy csodálatos műalkotássá fognak válni, melyet ti tesztek majd oly egyedivé.

  FAQ

  Biztosan állíthatom, hogy az esküvői fotók a legfontosabbak egy pár számára, akik összekötik az életüket örökre, hiszen minden évben majd előveszitek és nézegetitek fotóalbumban vagy digitálisan az Internet TV -n. Hogy honnan tudom? Én is, pontosan ezt teszem! Engedd meg, hogy megpróbáljam a legfontosabb tudni valókat összefoglalni Nektek!

  • Esküvői fotós megrendelés menete

   Konkrét megrendelés esetén nem maradhat el a szerződés kötés és a fizetési előleg befizetése sem. Fizetés történhet készpénzzel vagy banki átutalással, a végösszeg 50% -át a helyszínen kell fizetni a szerződés kötéssel egy időben, 20% -ot az esküvő napja előtt 1 hónappal, és 30% -ot a képek átadása után. Minden esetben elektronikus számlát állítok ki és emailben küldöm el a gyorsabb és zökkenőmentes ügyintézés érdekében.

  • Mikor kell esküvői fotóst választani

   Érdemes rögtön azután nekiállni a keresgélésnek, mikor véglegessé válik az esküvő dátuma. Minél hamarabb, annál jobb, hiszen főleg a nyári szezonban villámgyorsan betelnek a szabad időpontok, így a kapacitás is korlátozott lesz. Ha a helyszín még nem is 100%-ig biztos, az időponttal már el lehet indulni.

  • Mi alapján válasszunk esküvői fotóst

   Több szempontot érdemes figyelembe venni: a képek minősége majdnem hogy az elsődleges szempont, hiszen ezeket fogjátok hosszú évtizedek után is visszanézni, ezt fogjátok a számotokra kedves embereknek megmutatni. A kiváló minőség elengedhetetlen, ebben nem szabad kompromisszumot kötni. Természetesen ezen a ponton fontos az ár-érték arány, hiszen nem biztos, hogy a drágább jobb, és vigyázni kell azzal is, hogy a túl olcsó, nehogy silány munkát eredményezzen.

   Szintén nélkülözhetetlen a szimpátia, az egymásra hangolódás. Ha a személyes beszélgetések, találkozások során ez kialakul, akkor kincsre leltetek.

   Az általatok választott fotós rendelkezzen kimeríthetetlen kreativitással, egyedi stílussal, ötletekkel. Az igazán jó esküvői fotós, hagy benneteket érvényesülni, engedi, hogy önmagatok legyetek, ad instrukciókat, de nem erőltet rátok semmit, ugyanakkor nem hagy magatokra egy percre sem. Útmutatást ad, tanácsokkal lát el, és felkészít benneteket a fotózásra, annak érdekében, hogy minél varázslatosabb képeket készíthessen.

  • Milyen módszerekkel dolgozol

   A személyes kontaktus elengedhetetlen, így az is, hogy megismerjük egymást. Igyekszem kialakítani a bizalmat, hogy számotokra a fotózás természetes és örömmel teli lehessen. Mindent rögzítek, így nem fordulhat elő, hogy valami kimarad a képekből. Mindig kérek a közvetlen családtagokról, barátokról képeket előzetesen, hogy tudjam kik az esküvő legfontosabb résztvevői. Igyekszem megismerni az esküvő hangulatát, varázsát, ahogy azok a képeken is maximálisan tükröződhessenek. Még az esküvő előtt felmérem, megismerem a helyszíneket, javaslatokat teszek a fotózás lehetséges helyszíneire.

  • Mit tartalmaznak az árak

   Az árakat, és azt, hogy mit tartalmaznak, az alábbi linken tekinthetitek meg. http://budavarifoto.hu/arak/eskuvo-fotozas-arak

   Minden esetben törekszem az egyedi megoldásokra, így semmi nincs kőbe vésve, rugalmasan tudom kezelni a kéréseiteket és annak megfelelően alakítom a személyre szabott árakat.

  • Miért fontos a jegyes fotózás

   A jegyes fotózás alkalmával még jobban megismerjük egymást, a rezdüléseitekből tudni fogom, hogy mi a tökéletes módja annak, hogy hűen tükrözzék a képek a személyiségeteket, a vágyaitokat. Másrészről megszokjátok a kamerát, oldottak, fesztelenek lesztek az esküvő napján. Magabiztosan és természetesen fogtok viselkedni a fényképezőgép előtt, megtanítom nektek, hogy hogyan legyetek önmagatok, törekedve a természetességre. A jegyes fotózás tematikáját együtt találjuk ki, és a hozzátok leginkább illő környezetben valósítjuk meg.

  • Mennyi időt kell szánni a jegyes fotózásra

   A jegyes fotózásra 4-5 órát érdemes szánni, akár többet is, hiszen a ti érdeketek, hogy megszokjátok a kamerát. Az esküvő napján minimum 1,5-3 órát javaslok, hogy nyugodt feltételek között készülhessenek el a képek. Természetesen függ attól is, hogy hol lesz a fotózás helyszíne, mit szeretnénk megvalósítani. Ezt a szervezés közben egyeztetni fogjuk, amikor látjátok már a kialakult menetrendet, de nagyjából érdemes ezzel az időintervallummal számolnotok. Minden kérést rugalmasan kezelek, együtt kialakítjuk a legjobb megoldást.

  • Budapesten is tudunk találkozni

   Igyekszem minden kérést rugalmasan kezelni, így komoly érdeklődés alapján, előre egyeztetett időpontban megoldható a budapesti találkozás is. Azonban javaslom, hogy ti látogassatok el hozzám, hiszen ebben az esetben rögtön tudok a műteremben, vagy a természetben készíteni rólatok próbafotókat, ezzel is segítve titeket a választásban.

  • Lehet kérni második fotóst

   Egyedül dolgozom, de technikámmal és szakmai felkészültségemmel hiánytalanul meg tudom örökíteni esküvőtök minden pillanatát. Saját érdeketekben nem bízom másra a fotózást, hiszen így tudom garantálni nektek azt a kitűnő minőséget, feddhetetlen szakmai hozzáértést, művészi megvalósítást, melyet én képviselek, mely engem jellemez. Másrészről egy második fotósnak megvannak a veszélyei: ha nem megfelelő nagyságú a tér, zavarják egymást, véletlenül beállnak a képbe, nem lehet tisztán fotózni, a pár kétfelé figyelni, zavarba ejtő, ellentmondásos helyzetek alakulhatnak ki, ezek pedig meglátszódnak a pár arcán, mimikáján, testhelyzetén, így más lesz a kisugárzásuk, más köszön vissza a képeken. Ahogy az ismeretes; a kevesebb néha több.

  • Hogyan lehet megoldani, ne legyünk feszültek és zavarban

   Ennek megvan a megfelelő technikája, melyet megtanítok nektek az esküvő előtt, s melyet lesz idő gyakorolni is például a jegyes fotózás alkalmával. Munkáim során elsődleges szempont, hogy a pár jól érezze magát a fotózás során, és ezért minden eszközt bevetek, mindent megteszek.

  • Milyen ruhában jelensz meg az esküvőn

   Természetesen alkalomhoz illő ruhában, olyanban, melyet az esküvőtök megkíván.

  • Mennyi fotót készítesz illetve hány expozíció készül

   Az átlagosnál sokkal több képet komponálok és exponálok még normális esetekben is, mivel a tökéletes pillanatok megörökítése a célom.

  • Utómunka és retusálás

   Az utómunkák során az elkészült fotókat retusáljuk, tehát minden munka tartalmazza az alap retusálást, – élesség, – fehér színegyensúly, – telítettség, – kontrasztbeállítás, – zajszűrés, – portréknál kisebb bőrhibák javítása. Fontos, hogy ezen retusálás során megtartjuk a valódi embert jellemző textúrákat, színeket. A fényképek retusálása a mennyiségtől és időszaktól függően 2 – 4 napot vesz igénybe.

  • Esküvői fotókönyvet is igényelhetek

   Természetesen! Biztosan tudom, hogy az egyik legszebb és legjobb módja, hogy legkedvesebb fotókat a polcról levéve azonnal meglehessen nézni! Teljesen más érzés kézben fogni és átlapozni a fotópapírra nyomtatott albumot, mint a számítógép képernyőjén nézni a képeket.