Fotós történetek értesítő

  Fine ART XXL fotókönyv

  A digitális fotóáradat fékezhetetlen korszakát éljük, szinte lehetetlen határt szabni a sokszor naponta és mindenféle különösebb ok nélkül születendő képek kontrollálatlan özönének.

  Érdemes olykor megállnunk és átgondoltan rendszerezni emlékeinket, igenis tennünk kell azért, hogy az értéket képviselő képeinket ne mossuk össze a pillanatnyi érdeklődésnek szánt fotóinkkal! Tegyünk meg annyit magunkért, családunkért, szeretteinkért, hogy előhívatjuk az életünk meghatározó eseményeiről készült fényképeket; szeretetünk kézzelfogható kifejezése lesz, ha mindezt egy csodás kis albumba foglaljuk.

  Családi fotóalbum

  A legszebb családi ajándék

  Olyan könnyű egy kis varázslatot csempészni a száguldó évtizedek leheletnyi réseibe; minden családnál lapulnak megsárgult fényképek a fiókok mélyén, nem beszélve a feledésre ítélt digitális képek értelmetlen tömegéről. Elfeledett, magunkban elzárt szerelmek, gyermekkorunk múltba veszett családi eseményei, az életünkből réges-rég eltűnt kedves emberek távolba mélyedő tekintete, ezek a csodák mind-mind visszaidézhetőek egyetlen fotóból. A családi album egy olyan különleges ajándék, melynek minden egyes darabjának története van, és amely valóban képes tartalmat és értéket közvetíteni.

  Esküvői fotóalbum

  Fine Art Esküvői Album

  Esztétikai érték, művészet és kreatív alkotó képzelet kerülnek egyesítésre ebben az egyedülálló élményeket felsorakoztató szenvedélyes könyvben. Az Esküvői album fényképei szofisztikált igényességgel készülnek, méltóan képviselve ezáltal is e magasztos esemény életre szóló jelentőségét. Kifinomult, érzelmekkel átitatott fényképek készítése és albumba rendezése megtisztelő és fennkölt feladat; igazi kihívást jelent, de ugyanakkor mosoly és boldogság jár mindenkor a nyomában.

  Fine Art Album

  Fine Art Album