Email értesítés

Iratkozz fel a blog értesítőre, bármikor leiratkozhatsz, ha úgy tartja kedved.

Keresztnév

Email


  Bármilyen digitális eszközzel készített videó és kép felvételből,
  moziszerű és hangulatos zenés kisfilmet készítek Neked!

  100% -ig biztos vagyok benne!

  Számos felvételt készítettél az évek alatt házi videokameráddal vagy okos mobil telefonoddal, de tedd fel Magadnak a kérdéseket, hogy mennyi helyet foglalnak ezek a fájlok a számítógépén, mikor nézted meg legutóbb a féltve őrzött videóidat és képeidet és ki látta ezeket egyáltalán?

  Könnyed munkának néz ki, de mégsem az!

  Zenés hangulatos kisfilm készítés könnyed munkának néz ki, de mégsem az, hiszen mindenki megtapasztalhatja, aki megnyitott már egy videó szerkesztő programot és próbált össze tenni magának 1 perces kisfilmet. Stílust és hangulatot átadni mozgófilmen keresztűl lássuk be nem kis feladat és mind ezt zenei ütemre. Kinek ajánlom ezt a szolgáltatásomat? Mindenkinek, családoktól a vállalkozásokig!

  Miért szenzációs a zenés kisfilm ?

  • mobillal készített videók és képek végre értelmet nyernek
  • féltve őrzött családi videók örökre megmaradnak
  • több 10 vagy 100 GB helyet szabadítasz fel a számítógépen
  • bármikor megnézheted bárhol és bárkivel
  • kisfilmet többször néznek meg az emberek, mint több 100 képet
  • profi szoftverekkel javítom fel a képeket és videókat

  Amit tudnod kell!

  • CD és DVD -ről eltűnnek az adatok és nagyon sérülékeny
  • aranybevonatú DVD -ról is, ami méregdrága természetesen
  • digitális adathordózóról is eltűnhet az adat egy rossz leválasztáskor
  • mobiltelefonod és videokamerád tárhelye is véges
  • adat visszaállítás nagyon drága és nem 100%-os
  • nagyon sok időt spórolhatsz magadnak és a családnak

  Kisfilm és hangulat

  Örök emlék mindenkinek a kisfilm, hiszen bármikor is tekinti meg a néző, mindig visszarántja érzelmileg az időben és olykor akár még piciny sós könnyeket is nyel a szenzitív megfigyelő.

  Kisfilm de hogyan?

  Mobil telefonnal készült snitt

  Okos mobil telefonok, mit például az iPHONE  vagy a Samsung Galaxy FULL HD 1080p ban képesek rögzíteni videókat, de ezeknek igazán nincsen hangulatuk és egyáltalán nem mozi film szerűek. Neked nem kell mást tenned, mint egyszerűen rögzíteni az eseményeket, a snittek időtartama bármilyen hosszú lehet, de tapasztalataim szerint elegendő, 5 – 15 max. 30 másodperc/ snitt, legyél Te a filmrendező és az operatőr egy személyben, találj ki bármilyen történetet és elkészítem Neked pár napon belül a kisfilmet.

  Digitális videokamera

  Kézi digitális videó kamerák esetében teljesen hasonló az eljárás mint az okos mobil telefonoknál, a különbség a fájl méretében jelenik meg, hiszen általában hosszabb az időtartalma és tökéletesebbek is a felvett snittek, ugyanakkor sokkal nagyobbak is ezért csak postai úton DVD-n vagy személyesen merevlemezen tudod eljuttatni hozzám a stúdióba, de Google Drive és Dropbox is tökéletesen alkalmas a fájl megosztásra.

  Kép választás

  Kisfilm elkészítéséhez nagy felbontású képekre is szükség van, az általad elküldött képeket minden esetben alap-retusálom, így optimalizáltabb és még tökéletesebb lesz a megjelenés. Bármilyen hangulat és kompozíció megfelelő, ha nem találod hangulatosnak saját képeidet, akkor kitalálom a megfelelő photoshop design-t és így készítem el kisfilmhez a képeket. Alap snittek bármilyen digitális felvevő készülékkel készített mozgófilm megfelelő.

  Zene választás

  Ebben az esetben sem szabad figyelmen kívűl hagyni a szerzői jogvédelmet! Hangulatos zene választásakor több lehetőségünk is van, nem kell feltétlenül jogvédett zene mellett dönteni, mivel ez a jövőben csak hátrány lehet. Ingyenes zenéket lehet az interneten is keresni, letölteni és nagyon sok fél profi zeneszerző létezik, de vannak erre speciális fizetős adatbázisok is. Ha mégis egy ismert zenét szeretnél a kisfilmben hallani, akkor se fájjon a fejed, mivel a youtube erre rég kitalálta azt, hogy ha érzékeli a feltöltés után a jogsértést, akkor megjelenik a filmben egy reklám, de természetesen Én ezt nem preferálom!

  A videó full HD

  Minden zenés kisfilmet full HD minőségben készítem el, 1920×1080 vagy 1280×720 pixelben, így a legnagyobb smart televízión is tökéletes lesz a felbontás, a képi élmény és a zene is tökéletes CD minőségben fog megszólalni. Az általam elékészített kisfilmet interneten küldöm át Neked vagy ha igényled, feltöltöm saját videómegosztódra (Youtube, Vimeo, Facebook, Twitter …)

  Kisfilm szerzői joga

  Az elkészült kisfilm szerzői joga 100% ban a tied! Ha nem okoz semmilyen problémát, akkor a saját honlapomon is megjelenítem a kisfilmet, mint referencia munka, de fontos tudnod, hogy a kisfilmben megjelenített képekért, videókért, szövegekért és a jog tisztaságért mint tulajdonos Te felelsz.

  Zenés kisfilm elkészítésének szerkesztési költsége függ a film designtól és a bonyolultságától, eltöltött munkaidőtől, méretétől, minőségétől, a fájl kiterjesztésétől. Konkrét megrendelés esetén szívesen segítek Neked abban is, hogy kell ötletes rövid snitteket készíteni! Tekintsd meg az árakat vagy kérj árajánlatot.