Email értesítés

Iratkozz fel a blog értesítőre, bármikor leiratkozhatsz, ha úgy tartja kedved.

Keresztnév

Email


  Rendezvény Fotózás és Videózás

  A fénykép, a videó egy különleges mementó az élet kiemelt eseményeiről, jelentőséggel bíró történéseiről.

  Életünk tele van mély, elgondolkodtató pillanatok sorával, örömmel, reménnyel, bánattal, ünneppel; Amikor fotózom, ellepnek megmagyarázhatatlan, semmiből érkező érzések, színek, meghatottság és – a sohasem apadó – alkotó vágy, ezután pedig bekövetkezik egy megfoghatatlan szimbiózis fotós és fotózott között, amely a képeken, a felvételeken is megmutatkozik.

  Céges rendezvény

  Pár óra fotózás a rendezvényen

  Egy cég életében rendkívül fontos, hogy a rendezvények, az összejövetelek ne kerüljenek a feledés méltatlan homályába; az image építés az egyik kiemelt cél, de az archiválás, az esemény utókor számára történő megörökítése legalább ugyanilyen súllyal bír. Ezek a vezető érvek tökéletesen alá is támasztják, hogy miért kell profi szakembert választani e nemes és felelősségteljes feladatra. Egyéni látásmód, türelem, kreativitás és magas technikai felkészültség amely a munkámat jellemzi, valamint flexibilitás, mely lehetővé teszi, hogy néhány órás megbízásokat is el tudok vállalni, illetve rövid időn belül is rendelkezésre tudok állni.

  Egész napos rendezvény

  Egy fotó, egy kisfilm mindig valamilyen célt kell hogy szolgáljon; a céges rendezvények megörökítése olyan tartalmas emlék, amely nemcsak reklámot jelent a külvilág felé, hanem az ott dolgozó emberek számára érzelmi töltettel felruházott örök értéket is. Ehhez a szemlélethez nélkülözhetetlenül fontos, hogy a fotós mielőbb ráérezzen az esemény hangulatára, felvegye a történések ritmusát, együtt tudjon élni az összejövetel résztvevőivel, vagyis hogy megszülessen az a bámulatos összhang, amely magával ragadó, hiteles felvételeket eredményez. Mindennek létrejötte érdekében, egész napos komplex fotózást, videózást is vállalok.

  Csapatösszetartó esemény

  Szimpla alkalom

  A csapatépítő rendezvények a cégek életének esszenciális eseményei, ehhez mérten olyan fotóknak, felvételeknek kell készülniük, amelyek visszaadják az összejövetelek hangulatát, megörökítik azokat a jelentőségteljes pillanatokat, amelyek maradandó tartalmat, szépséget, értéket hordoznak. Hiszem, hogy a lelki odafigyeléssel készített képek, magukba zárják az érzéseket, és amikor megnézzük újra őket, ismételten átélhetjük a nevezetes történéseket, vagyis eredményesen konzerválhatjuk a múlt emlékezésre méltó perceit. Kompromisszummentes minőséget, professzionális végeredményt garantálhatok néhány órás megbízás során is.

  Extrém több alkalom

  A szabadtéri rendezvények, a csapatösszetartó partyk olyan várva várt események, amelyekre alaposan készül a vezetőség, de a dolgozók számára is fontos esemény, hiszen részesei lehetnek a cég sikereinek, és megismerhetik egymás új oldalát is, olyan értékes tulajdonságokat, amelyek a munkával teli hétköznapok során nem kerülnek napvilágra. Az összejövetel akkor éri el a neki szánt magasztos szerepet, ha minden szervezetten működik és a különleges programokról, a jeles pillanatokról tökéletes felvételek készülnek; a többnapos rendezvényt végig tudom kísérni és ezáltal a céges legendák születésének percei is profi módon kerülnek megörökítésre.

  Különleges rendezvény

  Egy napos

  Partnertalálkozók, meetingek, ügyfél partyk, konferenciák, kiállítások, kreatív rendezvények mind-mind hangsúlyos események egy vállalkozás történetében. Ezeken az összejöveteleken – igény szerint – egész nap jelen tudok lenni, és megbízható, minőségi fényképekkel, hiteles videó felvételekkel járulhatok hozzá az esemény sikeres lebonyolításához. A fotók, a felvételek felhasználhatósága szinte korlátlan, prospektusokban, weboldalakon, illetve bármely social media platformon megtörténhet. A részletek tökéletes kidolgozása, a szakmai precizitás valamint a magával ragadó harmónia, együttesen szavatolják az értékes pillanatok és a különleges közösségi hangulat maradandó és hiteles megörökítését.

  Több napos

  A hosszú távú, megbízható kapcsolatok egyik alapvető igénye, hogy szükség esetén több napos összejöveteleken, rendezvénysorozaton is részt kell venni és komoly szakmai munkával kell képviselni a megbízó elképzeléseit, a felvázolt igényeket. Mindig hatalmas örömmel és alkotásra kész várakozással vállalok nagyobb volumenű fotózási munkát, illetve videózást. A maximalista hozzáállás, a befektetett kreatív energiák és a folyamatos megújulásra késztető reform szemlélet, sikerre hívatott és megelégedést hoz. A nyitottság és az életigenlés szemlélete jelen van a képekben és megbecsüli az időt, oly módon hogy kapszulákba zárja az érzelmeket, amelyeket újra átélhetünk, amikor a felvételeket ismételten megnézzük.