Állatkerti korzózás

  • 35
  1024 683 Budavári Fotó – Videó – Kisfilm △

  A várva várt állatkerti program során a gyerekek szinte „kicserélődtek”, az állatok és a természet érinthető közelsége sokkalta kíváncsibbá, még inkább érdeklődőbbé tette őket. Izgatottságuk megható volt, és érezhetővé vált, hogy számukra ez a csodák tapintható birodalma, amely felülírja a digitalizált világ összes elmés csábítását.
  Jó visszanézni és kell emlékezni!

  A gyermekkor kényszerektől mentes szabadságvágya, önfeledt játékossága, felnőttkorra az emberek többségéből teljességgel eltűnik. A természet egyszerűen tiszta és magasztos ereje, az állatvilág meghökkentően őszinte létezése és elragadó szépsége, mindig eszembe juttatja a gyermeki lélek romlatlan tisztaságát.

  E felismerés hamar saját élményeket hívott életre a távoli múltból; Felszínre törtek olyan emlékek, érzések, amelyek már évek óta szunnyadtak bennem, valahol mélyen elrejtve. Nyáron és télen is a szabadban rohangáltunk egész nap, fára másztunk, néha verekedtünk is, de aztán jót nevettünk az egészen.
  Tartalma és értelme volt minden egyes napnak, órának, barátságok szövődtek, és szinte észrevétlenül, feledhetetlen és meghatározó emlékek vésődtek a szívünkbe. Olyan emlékek ezek, amelyeket ha sikerül elővarázsolnunk, egész biztosan lelki táplálékot nyerünk általuk, s mindezt útravalóként, jó szívvel átadhatjuk a gyermekeink részére is.

  Fotógaléria

  Gyermek fotózás

  A fotógráfia mindig szolgál valamilyen célt; szépség, összetartozás, érzések, anyaság, szeretet mind-mind elragadó és megkapó témák porhüvelynyi életünkben és ezek megörökítése egy igazán különleges küldetés számomra.