Rólam

Fotós - Videós - Drón pilóta

  Foglalkozásomat tekintve fotós, videós és drón pilóta
  kreatív művészlélek, aki szereti a kihívással teli projekteket.

  Leginkább a táj és emberábrázolást, illetve a hangulat fotózást és videózást szeretem,
  mert ezek azok az események és alkalmak, amikor igazán közel kerülhetek az emberekhez,
  így tudok szívvel megáldott képeket készíteni.

  Szenvedélyesen szeretem

  Alkotás, munka, szenvedély, hangulatok, fények, érzések, pillanatok, minden. A fotográfia számomra szabadság, egy olyan művészi eszköz mely által megmutathatom gondolataimat, közölhetem érzéseimet. A XXI. századi kultúra elképzelhetetlen a fotográfia nélkül, átszövi mindennapjainkat, óhajtunk mindet látni a világból és akarjuk magunkat is láttatni benne. Eltökélt célom, hogy ebben segítsem az embereket, képeim által támogatást adhatok másoknak az önmegismeréshez, hogy olyan csodálatosnak lássák önmagukat amilyenek valójában. Hivatásomnak érzem bizonyítani, hogy bárkiről készülhetnek tökéletes fotók, számomra mindez hozzátartozik az alkotás szeretetéhez, hiszen csak úgy lehet valakiről jó képeket készíteni, ha szeretjük és közben megismerjük őt.

  Alkotás

  Természetesen a fotózás iránti szenvedély mellett a technikai háttér is adott, így a legkorszerűbb digitális felszerelések segítségével örökítem meg életed legemlékezetesebb pillanatait. A fotózás során professzionális  Nikon és Sony – full frame – fényképezőgépeket és felső kategóriás objektíveket használok, ami nagy felbontású HD vagy 4K videó felvételt is rögzít, a digitális utómunkálatokhoz pedig a legkorszerűbb Macintosh  számítógépet és egy hatalmas portré monitort, hogy a végeredmény ne csak megközelítse, hanem pontosan lefedje az elképzeléseidet, az utómunkálatok minden esetben részét képezik az alkotásnak.

  A fotográfia kétség kívül korunk művészete

  A fotós nemcsak technikával, hanem kifinomult esztétikai kultúrával, vizuális igényességgel alkotja meg a képeit.  MOME Művészeti Egyetem előkészítője nyújtott számomra tökéletes kezdőlökést, hogy a fotóimon keresztül számtalan világot és érzést tudjak mutatni és láttatni. Belső késztetéstől vezérelt fotós és videósként alkotási lehetőséget és izgalmas kihívást látok minden egyes találkozásban, valamennyi felkérésében.

  Az amatőr az, aki a maga örömére, igazából megfelelési kényszerek nélkül dolgozik. A profi az, aki rettenetesen sok kényszer és korlát közé beszorítva, a lehető legjobb produktumot előállítja.
  – Csontó Lajos

  Rólam mondták

  Különleges hangulata van az oldalon látható légifelvételeknek, madártávlatból tényleg minden más, jóval szebb! A kisfilmek is magával ragadóak, gratulálok!

  T. Anita, Légifelvétel készítés

  A legújabb és legfejlettebb dróntechnológiát kértük az etyeki csapatösszetartó rendezvényünk megörökítése érdekében, meg is kaptuk…kiegészítve egy tehetséges és megnyerő személyiséggel, akivel végig jó hangulatban telt a közös munka. Ajánlom mindenki figyelmébe a kisfilmet!

  N. Ádám, Légifelvétel készítés

  Lenyűgöző légifelvételt láthattam öntől a Badacsonyról, a Balatonról; igazán különleges perspektívából mutatta meg ezt az általam szeretett tájat, hihetetlen, hogy mire képes egy drón és egy kreatív légi fotós együttesen.

  Sz. Edina, Légifelvétel készítés

  Profi, igényes szolgáltatásban volt részünk, a tervezéstől egészen a kész kisfilmig. Céges rendezvényünk megörökítése igazán jó kezekbe került, jövőre ismét számítunk rád Oscar!

  K. Sándor, Légifelvétel készítés

  Precíz, pontos és türelmes fotóst ismertem meg Oscar személyében, fotózásra és kisfilmkészítésre is felkértük már, köszönettel tartozunk a káprázatos felvételekért.

  P. Melinda, Légifelvétel készítés

  Válogatós vagyok. (de csak egy-két dologban) Oscar az egyik legjobb fotós, akinek a rólam készített képek láttán nem válogattam. Az első pillanattól kezdve megtetszett az áldozatos munkája. Hihetetlenül egy nyelvet lehet vele beszélni. Ő a kívánságaimat, álmaimat és vágyaimat tartja szem előtt. Oszkárral való fotózás felszabadít és óriási élményt nyújt. Rendkívül megbízható, pontos, gyors és odaadó. Precizitása határtalan. Ne engedd, hogy a legjobb pillanataid elszaladjanak, hiszen azok soha nem jönnek vissza! Örökítsd meg őket. Boldog vagyok! És ezt az érzést mindenkinek kívánom, ajánlom! Köszönöm Oszkár. További sok sikert kívánok!

  Misi

  Az a fajta kismama vagyok / voltam -három gyerek után ezt azt hiszem kijelenthetem, hogy magát a terhességet én nem szeretem. Képtelen vagyok elfogadni a testem változását. Bár mindent megtettem azért hogy egészséges babáim legyenek. Az alatt a tíz hónap alatt míg “gazdatest”voltam (ezt a kifejezést most hallottam), a nő nem nő. Hanem leendő anya, egy olyan élő organizmus melyben egy csoda, egy gyönyörű gyerek fejlődik. Nos a fotózás és a képek segítenek nekem abban, hogy elhiggyem, a nő az terhesen is szép és erezheti nőnek magát, sőt. Szeretném ha Oscar édes kicsi babámról is készítene képeket, “pici” családomról is, s majd leendő kockás hasamról is.

  Erika, Pocakfotózás

  Nagyon tetszett a fotózás! Nagyon szép, kerek nap volt, mintha ezer éve ismertük volna Oszkárt, holott először találkoztunk. Gyönyörűek lettek a képek! Köszönjük!

  Tímea, Család fotózás

  Az első igazi és profi családi fotózásunk. Először mindketten úgy viselkedtünk, mint a pingvinek, izgultunk, feszengtünk. Aztán átvettük kisfiunk sz@rok bele lazaságát, amit Oscar is üdvözölt (végre), hiszen ahogy megismertük, rájöttünk, hogy ő nem az sablonos, előre beállított helyzeteket kérő fotós, hanem a természetesség és spontaneitás kedvelője. Nem győzte hangsúlyozni, hogy legyünk természetesek, nem pedig “előre beállítottak” és milyen igaza volt. Hihetetlen képek lettek, profi munka. Nem kérdés, hogy ha a jövőben ismételten szeretnénk a családi fotóalbumot kibővíteni, akkor kihez fordulunk. És még valami. Az egyik képen látható, a kisfiam által mutatott középső ujj, semmit esetre sem a munkát minőségét tükrözi, ez egyszerűen így jött ki. Hajrá, csak így tovább!

  Mariann és Arnold – Hunor, Család fotózás

  Thank you so much it was very nice to work with you! I was a little bit stressed at the beginning as it was my first photo shoot but at the end it was really funny and i really enjoyed it! Thank you!!! I like it a lot! This is so nice! Can’t wait to see the others pictures.

  Maureen

  Köszönöm a szuper fotókat! Nagyon jól éreztem magam és teljesen máshogy látom a fotózást mint eddig, talán egy kicsit olyasmi lehet mint a tetoválás, amíg nem csináltatsz egyet nem is tudhatod milyen igazán, és aztán nem bírsz majd leállni. Arra gondolok, hogy milyen stílusú legyen a következő fotó sorozat, még egyszer nagy köszönet és természetesen mindenkinek ajánlom a Budavari Foto Stúdiót!

  Ádám

  Teli energiával, kreativitással és szabadságvággyal kikapcsolódás vele a fotózás. Élmény volt vele a fotózás, munkája gyors, odaadó, találékony és precíz, további sok sikert!

  Sándor

  Végre egy olyan fotós, aki nem művészkedik, hanem művész. A szakértelme és a profizmusa ellenére sem elszállt, szem előtt tartotta hogy én mit szeretnék. A fotózás nem egyoldalú monoton kattintgatás, hanem interaktív és szórakoztató volt, ahol a végeredményben Oscar szakértelme és az én vágyam is benne voltak Köszönöm!

  Anikó, Művészi fotózás

  Nagyon profi és kreatív elme. Minden kéréshez és helyzethez több megoldást tud kínálni. Profi munka, profi képek. Csak ajánlani tudom. 5+

  Róbert

  Egy felejthetetlen élmény marad számomra az esküvő fotózás! Nagyon boldoggá tesznek a képek, nem tudok betelni velük! 🙂 Gyönyörűek, kreatívak és nagyon különlegesek! Köszönjük szépen Oscar!

  Dominika & Gábor, Esküvő fotózás

  Kedves Oscar! Köszönjük szépen a fotókat! Jók lettek! Nálam a legfontosabb a PONTOSság! A mi fotósunk előbb érkezett nálunk:) (pedig mi idejében ott voltunk) KEDVES, KÖZVETLEN EMBER, így a legnagyobb gát rögtön elillan mivel önmagad lehetsz a képeken! KREATÍV rettentően ! Éppen nincs ötleted nem baj Oscar megoldja, de előbb inkább a Te ötleteidet kattintja le, így TERMÉSZETES lehetsz!Kell ennél több? KITARTÓ! Nem bírod már, sebaj remek lelkesítő mondatai vannak . A személyes kedvencem: “Remek a fény na még egy kép.” GYORS! Nem kell évekig várnod a képeidre! HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK HOGY AZ EGYIK LEGCSODÁLATOSABB NAPUNKAT EMLÉKEZETESSÉ TETTED A REMEK MUNKÁDDAL!

  Andi & Marcell, Esküvő fotózás

  Gratulálok a képekhez, szépek lettek nagyon. Tetszik a szöveg is amit a blogban írtál.

  Judit, Akt fotózás

  A kamera mögött nem csak a profizmus, hanem jó emberismeret és érzékeny lélek is kell, hogy a modell minden rezdülésére oda tudjon figyelni a jó fotós! Oscar tehetséges művész és kiváló szakember is egyben!

  Sára, Porté fotózás

  Különleges ember, igazi művészlétek. Munkájában kreatív, kitartó, gyors és precíz. Bátran merem ajánlani, azoknak az embereknek is, akik nem tudnak feloldódni a kamerák jelenlétében. A képei fantasztikusan sikerülnek és csodákat művel a fényekkel és a színekkel. Öröm vele dolgozni!

  Lina és László, Páros fotózás

  A kezdeti lámpalázat és idegességet gyorsan feloldotta a Oscar profizmusa, humora és kedvessége. A fotózás egy nagyon jó élmény, a végeredmény meg kifogásolhatatlan! Köszönök mindent!

  Félix, Művészi fotózás

  Van akinek megy a pózolás. Róluk azért nehéz képet készíteni. Van akinek nem megy a pózolás. Róluk meg azért nehéz képet készíteni. A fotózáson képviseltettük mindkét oldalt. A képek jók lettek. Köszi Oscar!

  Erika, Páros fotózás

  Akiben van exhibicionizmus itt kiélheti fotózás iránti vágyait, jó volt nálad járni, mert könnyedén levetkőztem a gátlásaimat a művészi fotózáshoz. Olyan képek készülnek rólad, amit álmodban gondoltál.

  Anikó, Művészi fotózás

  A Budavári Fotó Stúdióban a ruháidon kívül a gátlásaid is könnyedén vetkőzöd le, mely szükséges, hogy olyan művészi képek készüljenek rólad, melyek karban tartják önbizalmad, ha rápillantasz.

  Sándor, Művészi fozózás

  Nekem HD a monitorom és azon szép, össze szervezett, rakott videó, ami szerintem nagyon jól sikerült

  Bibi, Kisfilm

  Oscar remek szakember, gyönyörűek a munkái! Mindkét gyermekem keresztelőjén Ő fotózott és szebbnél szebb képek születtek, megtalálja és elkapja a legjobb pillanatokat, kedves, barátságos személyiség és fantasztikusan dolgozik! Köszönet a rengeteg gyönyörű képért! Természetesen 5 csillagot szerettem volna bejelölni, remélem, leírt a véleményből látszik, hogy nem “átlagos”-ra értékelem Oscar munkáját! Szuper fotós! –

  Andrea, Kereszteló fotó

  A fotóid fantasztikusak Oszkár,minden nevetést és könnycseppet át lehet érezni,ha nézed őket! tetszenek! Csak gratulálni tudok!

  Iza, Családi fotózás

  Korrekt,megbízható, lehet adni a véleményére, bátran ajánlom mindenkinek! Profi szakember, odaadó szolgálatkész, minőségi munkát végez.

  Melinda

  Gyönyörű képek! Minden elismerésem a fotósnak!

  Tímea

  Sokan talán nem is gondolnák, hogy milyen értéket képviselnek a fényképek az emberek életében. Örömünket, boldogságunkat, vagy csak egy pillanatot kívánunk egy életre megörökíteni. Ezért is tartom ezen foglalkozást művészetnek.

  Judit

  Húúú, nagyon jó lett a videó, mozgalmas és nagyon jól össze lett rakva. Sok munkád lehetett vele gratulálok, ügyes vagy!

  Tamás, Kisfilm

  A kisfilmhez volt szerencsém, nagggyon ütős lett, nem semmi munka. A képek wááá, nagyon jók!

  János

  De most komolyan nem vagyok elfogult. Tudod szeretem a képeket és szoktam nézegetni őket. De annyi idézőjeles profi fotós annyi rossz fantáziátlan képpel. A te képeidben legalább van élet fantázia művészet és ezt minden féle elfogultság nélkül mondom.

  Antal

  Magas precizitással dolgozó, kiváló szakember. Aki az előre megbeszélt határidőket teljesítve, abszolút profi szinten végzi munkáját.

  Gergő

  Végig néztem a képeket és csak ámultam. Fantasztikus fotók. Én még soha nem voltam fotózáson és igazából nem is tartom szépnek magam. Szolid megjelenésem van és nem szeretem a feltűnést, de egy ilyen nagy színvonalú fotózáson szívesen részt vennék. Még egyszer nagyon nagyon gratulálok az eddigi munkákhoz és csak így tovább!

  Timi

  Nagyon szeretem a fotóidat, alig várom, hogy legyen időm és mehessek hozzád!

  Erzsébet

  Gyönyörűek a képei! További jó munkát kívánok!

  Anna

  A hatvani bölcsődés fotók nagyon tetszettek, nagyon jól átérezni azt a könnyed és játékos hangulatot ami a gyerekekből sugárzik! Külön gratulálok érte!

  Edina

  Nem volt még közös munkánk de a képeid nagyon tetszenek kreatívak és látványosak!

  Antal

  A hatvani strandos fotósorozatod gyönyörű. Nagyon megfogott, mert sokat voltam már ott, de te mégis úgy fényképezted le , ahogyan még sosem láttam.

  Szilvia

  Nagyon szépek a munkáid, Gratulálok hozzá!

  Fanni

  Maximálisan meg vagyok elégedve, pontos, precíz, profi munka!

  Dávid

  Szuperek a képek! Csak így tovább!

  Mónika

  Gyönyörű képek,profi munka, csak gratulálni tudok Oscarnak, mindenki válassza a Budavári fotót megéri, Gratulálok!

  Viktor

  Szuper a munkád, kifinomult szépérzék rejlik a képeidben. Csak így tovább. Ajánlom másoknak is mert szeretném ha sok elégedett ember venne téged körül.Aki még nem tudja elárulom, minden elérhető az ár, a minőség és elégedett ügyfél! Csak ajánlani tudom próbáld ki ha szuper fotót szeretnél! Puszi mindenkinek.

  Kati

  Nem először nézem meg a munkáidat és örülök, hogy új képeket is látok. Nem vagyok igazi műértő,de a magas színvonal még egy laikusnak is szembe tűnő. Rendkívüli, ahogy a fényt és árnyékot használod. Megbízható szakmai tudás, egy megbízható Embertől! Ha lesz olyan bolond, aki hozzám jön, Te leszel az esküvői fotósom!

  Zoltán

  Korrekt,megbízható,lehet adni a véleményére,bátran ajánlom mindenkinek!

  Melinda

  Szépek az újonnan feltöltött képek is…a szokásos színvonalt képviselik. Gratulálok!

  Misi

  Élethű, érzelemgazdag, profi!

  Berill

  Kedves Oscar ezek tényleg profi képek és ezt a munkát én csak mindenkinek ajánlani tudom és fogom is. Én csak azt tudom mondani örülök hogy láttam a képeket köszönöm ezt az élményt. Sok sikert barátom!

  Gábor

  Most láttam a munkáidat és nagyon magas színvonalú! Ajánlom mindenkinek! Rövidesen megkereslek személyesen is munkaügyben.

  Károly

  Fantasztikus képek! Látszik a profizmusa, fényképezőgéppel a kezében született!

  Beatrix

  Magas színvonal, igényes, remek munka!! Gratulálok!

  Zoltán

  Gyönyörű képek! Oscart gyerekkora óta ismerem, mindig különc srác volt! Enélkül egy ember nem is lehet művész!

  Szabolcs

  Annak is ajánlom Oscar-t, aki nem egy felszabadult fotóalany. Türelmes, figyelmes, ugyanakkor laza és jófej. Ha manapság divatos képet akarsz magadról, azt is megkapod, és biztos lehetsz benne, hogy elkapja rólad a legjobb pillanatokat. Mégis, én inkább azt ajánlom, csak bízd rá, az ő profizmusára magad és nem fogsz csalódni a végeredményben.

  Erika

  Kedves, barátságos, jó szakember! Kedvelem a munkáit és nagyon megvoltam elégedve vele! Ha tudom a mai mnapig ajánlom mindenki figyelmébe szakértelmét. Segítőkész, leinformálható és precíz!

  Viktor

  Csodás képek! Látszik mennyi munkát, energiát és figyelmet fektet bele! Nagyon jól sikerültek!

  Elizabeth

  Gyönyörű képek, látszik, hogy ért hozzá és szereti is csinálni!

  NA

  Nagyon tetszik a fotós weboldala, és a képek is nagyon szépek, kidolgozottak, precízek. Látszik a képeken, hogy szeretettel és odafigyeléssel végzi a munkáját. Nagyon tetszenek a képek, jó szakember.

  Zsuzsanna

  Profi munka, felkészültség és ez bárki számára elérhető áron. Munkája örök emlék marad!

  Zsóka

  Teljesen profi, magas színvonalon dolgozik, bárkinek szeretettel ajánlom!

  Gergő

  Nagyon jók a munkáid ,egyszerűen művészi szintre emeled a fotózás fogalmát … Remélem egyszer lesz módunk együtt dolgozni.

  Eduárd

  Isteni Tehetség és szolgáltatás, magas szintű kiszolgálás és profi csapat, én nagyon elégedett vagyok!!! A képek önmagukért beszélnek! Keressétek a facebookon Budavári Photography Kellemes Nézelődést!

  Andrea

  Remek fotós, profi stylist, mi kell még? Teljes szívből ajánlom mindenkinek!

  Tímea

  Gyönyörűek a képei, tükrözik a profizmust! Remélem lesz szerencsénk egymáshoz a jövőben!

  Zsuzsanna

  Még ugyan nem jártam nála, de az elkészített munkái csodálatosak, nézz körül a honlapon, Te is meglátod, nem fogsz csalódni!

  Kata

  A kisfilmünkben megjelent a szeretet, a boldogság és a szülői büszkeség. Köszönet az örömért, az öröm könnyekért, az örök emlékért. Szívből ajánlom mindenkinek aki az egyedit keresi.

  I. Barbara, Családi kisfilm

  Kedves Oscar! Köszönjük szépen a fotókat! Jók lettek! Nálam a legfontosabb a PONTOSság! A mi fotósunk előbb érkezett nálunk:) (pedig mi idejében ott voltunk) KEDVES, KÖZVETLEN EMBER, így a legnagyobb gát rögtön elillan mivel önmagad lehetsz a képeken! KREATÍV rettentően ! Éppen nincs ötleted nem baj Oscar megoldja, de előbb inkább a Te ötleteidet kattintja le, így TERMÉSZETES lehetsz!Kell ennél több? KITARTÓ! Nem bírod már, sebaj remek lelkesítő mondatai vannak . A személyes kedvencem: “Remek a fény na még egy kép.” :) GYORS! Nem kell évekig várnod a képeidre! HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK HOGY AZ EGYIK LEGCSODÁLATOSABB NAPUNKAT EMLÉKEZETESSÉ TETTED A REMEK MUNKÁDDAL!

  Andi & Marcell, Esküvői Fotózás

  Egy felejthetetlen élmény marad számomra az esküvő fotózás! Nagyon boldoggá tesznek a képek, nem tudok betelni velük! :) Gyönyörűek, kreatívak és nagyon különlegesek! Köszönjük szépen Oscar!

  Dominika & Gábor, Esküvő fotózás

  A kamera mögött nem csak a profizmus, hanem jó emberismeret és érzékeny lélek is kell, hogy a modell minden rezdülésére oda tudjon figyelni a jó fotós! Oscar tehetséges művész és kiváló szakember is egyben!

  Sára, Műtermi Fotózás

  Egy felejthetetlen élmény marad számomra az esküvő fotózás! Nagyon boldoggá tesznek a képek, nem tudok betelni velük! 🙂 Gyönyörűek, kreatívak és nagyon különlegesek! Köszönjük szépen Oscar!

  Dominika & Gábor, Esküvőfotózás

  Thank you so much it was very nice to work with you! I was a little bit stressed at the beginning as it was my first photo shoot but at the end it was really funny and i really enjoyed it! Thank you!!! I like it a lot! This is so nice! Can’t wait to see the others pictures.

  Maureen, Kreatív és Szépségfotózás

  Az első igazi és profi családi fotózásunk. Hihetetlen képek lettek, profi munka. Nem kérdés, hogy ha a jövőben ismételten szeretnénk a családi fotóalbumot kibővíteni, akkor kihez fordulunk.

  Mariann és Arnold – Hunor, Családfotózás

  A fotózás és a képek segítenek nekem abban, hogy elhiggyem, a nő az terhesen is szép és erezheti nőnek magát, sőt. Szeretném ha Oscar édes kicsi babámról is készítene képeket, “pici” családomról is, s majd leendő kockás hasamról is.

  Erika, Kismamafotózás

  Oscar az egyik legjobb fotós, akinek a rólam készített képek láttán nem válogattam. Az első pillanattól kezdve megtetszett az áldozatos munkája mint web oldal, és mint fotó készítésben. Hihetetlenül egy nyelvet lehet vele beszélni. Ő a kívánságaimat, álmaimat és vágyaimat tartja szem előtt.

  Almási Mihály, Előadőművész

  Kisfilm

  Bármilyen digitális eszközzel készített videó és kép felvételből, moziszerű és hangulatos zenés kisfilmet készítek. Örök emlék mindenkinek a kisfilm, hiszen bármikor is tekinti meg a néző, mindig visszarántja érzelmileg az időben és olykor akár még piciny sós könnyeket is nyel a szenzitív megfigyelő.

  Adatvédelmi Nyilatkozat

  Az alábbi gomb elfogadásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján -tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

  További részletek: https://invisio.hu/adatvedelem/

  Webhelyünk sütiket használ, elsősorban harmadik fél szolgáltatásaitól. Határozza meg adatvédelmi preferenciáit és / vagy fogadja el a sütik használatát.