Családi Fotózás és Videózás

Baba - Gyermek -Születésnap - Otthon

  Alkotó emberként arra szomjazom, hogy megtaláljam a világ apró igazságait az emberek lelkében, hiszen az ott van a szemekbe rejtve, csak tudni kell olvasni belőlük.

  Fékezhetetlenül röpül az idő! A fotózás művészete egy kis győzelem a rohanó évek elleni ádáz küzdelmünk során; a fényképek által azt üzenjük a kíméletlen időnek: „Figyelj, nem merül minden feledésbe, mivel a pillanat káprázatos hangulata, az átélt boldogság érzése megörökítésre került”.

  Egy profi fotóssal ez a nagyszabású győzelem még látványosabb, még teljesebb lehet.

  Kismama és baba

  Otthoni fotózás

  Az áldott állapotban lévő hölgyek kisugárzása egyedülálló és szinte földöntúli, benne van a várakozás öröme, a boldog harmónia, az anyává érett nő lebilincselő szépsége és megható ereje. Minden helyszínnek megvannak a maga kiaknázható előnyei; az otthoni fotózás meglehetősen közel áll a szívemhez, hiszen a hazai hangulat kellemesen oldott és biztonságot nyújtó atmoszférája tökéletes feloldódást biztosít, és ennek meg is lesz az  – eseményhez méltó – eredménye: bámulatosan őszinte, természetes fotók születnek. Gondolatokkal, érzésekkel fényképezni felemelő életcél, csak így lehetséges az apró vagy épp a jelentős történéseket művészi szintre emelni.

  Stúdió fotózás otthon

  Amikor egy új élet kezdődik, és két szív dobog egy testben, minden új értelmet nyer, és a világ tovább gazdagodik egy értékes emberkével. A gyermekvárás különleges időszak a párok életében, amelyet ha nem örökítenek meg – tapasztalataim szerint-, rendkívül fájó hiányérzetet okozhat évek múltán. Az otthon megnyugtató helyszíne műtermi környezetté is átvarázsolható, ugyanis hordozható fotóstúdióm biztosítja ezt a kényelmes és professzionálisan kivitelezhető lehetőséget. Természetesen apukák és testvérek is részt vehetnek ezeken a meghitt hangulatú, bensőséges fotózásokon. A fekete illetve fehér háttér, letisztult, elegáns és komoly művészi értékkel bíró fényképek születését teszik lehetővé; ezekből exkluzív vászonkép vagy egy egyedi Fine Art album is összeállítható.

  Gyermek

  Otthoni gyermek fotózás

  A fotógráfia mindig szolgál valamilyen célt; szépség, összetartozás, érzések, anyaság, szeretet mind-mind elragadó és megkapó témák porhüvelynyi életünkben és ezek megörökítése egy igazán különleges küldetés számomra. A gyerekek fényképezése egyrészt odafigyelést, törődést igényel, de ugyanakkor egy szerfelett izgalmas, játékos és örömteli kalandot is jelent. A képek által segítek megőrizni és megtartani a csibészes mosolyokat, a csillogó szemeket, a családi fészek természetes meghittségét. A gyermekek sokkal felszabadultabbak az otthonukban, a saját közegükben, így valódibb, igazibb felvételek is készülnek. Egy családi album fellapozása során számos fotó oly eleven hatással bír a szemlélőre, hogy emlékek egész tárháza kerül napvilágra általuk újra és újra.

  Születésnapi kerti party fotózás

  Fotósként gyakorta tapasztalom, hogy a képet szemrevételező ember újrafesti, újraírja a saját képzeletével a fényképet. Egy fotónak mindig kell lennie mondanivalójának, amely elindít lelki folyamatokat, persze korántsem mindegy az illető érzelemgazdagsága. A születésnapi kerti partyk vidámsága tele van érzelmekkel, élettel, színekkel; a legjobb pillanatok megörökítése és fényképbe zárása egy profinak is meglehetősen összetett feladat, kivételes kaland. A gyerekek társasága, tiszta életereje ugyanakkor a kreativitást tápláló energiák kiapadhatatlan forrása; lebilincselő élményt nyújt látni a tündöklő szemekben az önfeledt boldogságot, amikor egy olyan álomvilágba kerülnek, ahol ők a főszereplők.

  Család

  Otthoni család fotózás

  A család az emberi együttélés őssejtje, olyan örök biztonságot nyújtó fészek, ahol a fenntartások nélküli szeretet és elfogadás lakozik. Az anya a család szíve, kinek mosolya a szívverés, ő egyben az érzelmekkel telített megtartó erő is, az apa pedig a gondolat és az akarat, valamint a lendítő erő. A gyermek az első lépéseit az anyától az apa felé teszi meg, a közös élmények az élet meghatározó emlékeivé kövülnek, és ott vannak bennünk a napsütésben és a viharok során egyaránt. Mindig felemelő érzés, amikor összegyűlik a család és befogadja otthonába a kíváncsi és lelkes fotóst, majd pedig elkészülhetnek a család boldogságát, összetartozását megörökítő képek, amelyek a családi legendárium féltve őrzött emlékkincseivé válnak.

  Családi születésnap fotózás

  A digitális technológia világában, a tradíciók gondozása sajnos már csak nyomokban fedezhető fel. A családi ünnepek, születésnapok, évfordulók fontossága, az egyéni színezetű rituálék hagyományok szerinti megtartása, gyermekeink értékes útravalói a fénysebességgel történő változásokban. Az érzelmek kifejezésének, átadásának lassan egyedülivé váló lehetőségei ezek a generációkon átívelő szertartások, ünnepi összejövetelek. Ezeket a káprázatos és bensőséges eseményeket ma már számtalan módon képesek vagyunk megörökíteni: professzionális fényképekkel – amelyekből magával ragadó album állítható össze -, videó felvétellel, a fotókból összeállított kisfilmmel, amelyet zenei aláfestéssel tehetünk igazán egyedivé.