Esküvő Fotózás és Videózás

Zenés Kisfilm - Slide Show - Finte ART Fotókönyv

  Szívből gratulálok döntésetekhez, mellyel elindul egy csodálatos folyamat és a végén elérkeztek életetek egyik legszebb, legboldogabb, és megismételhetetlen napjához.

  Hivatásom, hogy ezt a napot, – mikor Ti lesztek a főszereplők, mikor minden szempár rátok szegeződik majd-úgy örökítsem meg számotokra, hogy azt hosszú évtizedekig se felejtsétek el, hogy ha boldog, öreg napjaitokban felütitek a fotókat rejtő kincses dobozt, akkor is kristálytisztán emlékezzetek a hangulatra, az ízekre, az illatokra, arra, hogy mily csodás volt az esküvőtök napja.

  Légifelvétel készítés
  A házasságok az égben köttetnek de a földön teljesednek ki. A világraszóló esemény alkalmából azonban a szerelmeseknek nem kell repülőre ülnie az örök hűség megpecsételése érdekében. A drón a repülőgép költségkímélő és fantasztikus alternatívája. Eme korszerű technikai fejlődés olyan hihetetlen légi felvételek készítését teszi lehetővé amely korábban csak merész és elérhetetlen álom volt. A kopterek biztonságosak, nagyon stabilan repülnek, a felvételeken az életre szóló esemény hangulata sokkal inkább megragadható és a realitás jóval nagyobb szeglete jeleníthető meg az örökkévalóság számára.

  A mosoly, egy-egy pillantás megörökítése, mellyel elmondjátok egymásnak legőszintébb érzéseiteket. Képeim által nem csak esküvőtök napján, de hosszú-hosszú évek múltán is átélhetitek ugyanazt a csodát, melyet akkor éreztetek, mikor örök hűséget esküdtetek egymásnak. Hiszek a szavak erejében. Hiszek abban, hogy ha emberek beszélgetnek egymással, más dimenziók nyílnak meg. Hiszek benne, hogy ha kellőképpen odafigyelünk másokra, akkor megfogalmazódik bennünk, tudni fogjuk, hogy mire is vágyik, miről ábrándozik, mit szeretne viszontlátni például egy fotón.

  Az esküvői fotózást csakis felelősségteljesen, alázattal lehet elvégezni, így lesz garantált, hogy munkám gyümölcse megőrizze számotokra a pillanat varázsát. Az általam készített képek nem csak színes pixelek sokasága, nem csak egy éppen jól elkapott pillanat, ennél sokkal több. Művészet. Művészet abban a megfogalmazásban, amit én látok a kamerán keresztül. Az egyediségetek, a személyiségetek kivetülése apró mimikán, mozdulatokon keresztül.

  Zenés Slide Show

  Az esküvőn készült képekből egy különleges és látványos slide showt állítok össze,
  amelyet egy magával ragadó zenei aláfestés tesz még meghatóbbá, feledhetetlenebbé és egyedülállóvá.

  Menyegző, házasságkötés, nász, esküvő, frigy, valamennyi szépen hangzó magyar kifejezésnek egy a jelentése és a lényege: két egymást szerető ember, életre szóló szövetsége, egy olyan magasztos eskütétel, mely lelki-, élet-, és sorsközösségre szól. A szertartások legmeghatóbb és legfennköltebb momentuma, amikor a szerelmesek kimondják a mindent eldöntő IGEN –t!

  Ez az Igen… csak egy egyszerű szó, mégis benne van milliónyi ábránd, gyermekként született álom, mély érzelmek, őrült vágyak, szenvedély, erős hit, és szilárd bizalom! A kimondott igen… egy maradandó pillanat, amikor test és lélek lázadón együtt lüktet, és új csillagokat szül a vágy! A Boldogító Igen után… az éveket közösen mérik tovább a párok, új értelmet nyer az Én, és új rangsorra dobban a szív!

  Megtisztelő feladat számomra, ha engem kértek fel arra, hogy a ti csodátokat megörökíthessem.
  Én készen állok, hogy hozzátegyek a boldogságotokhoz.

  A közös élet fantasztikus ünnepének minden egyes rezdülését, a szertartás atmoszféráját, a csodálatos hangulatot, az érzelmek lenyűgöző kavalkádját, az autentikus fényeket mind meg kell örökíteni, hiszen a gyermekkorok meséje válik valóra ezen a varázslatos napon és a szülők, a család, a kollégák mind-mind az ifjú pár boldogságát ünneplik. Nem is beszélve arról, hogy gyermekeik pedig ámulva fogják nézegetni majdan, hogy milyen volt anyu és apu mikor ők még nem is voltak.

  Fine ART fotóalbum

  Egy minőségi fotókönyv képes hűen visszaadni a fotózás témáját, hangulatát, az érzéseket, melyeket éppen akkor éreztél. Egy emlék, mely nem csak neked, de szeretteidnek is örömet, boldogságot okozhat, hiszen ajándékba adni megörökített élményeket, pillanatokat, felbecsülhetetlen érzés. Egyedi igények alapján készül a fotókönyv, a legszebb képek válogatásából, precíz tervezéssel áll össze a megannyi csodás kép egy életen át tartó emlékké, kerek egésszé.

  Jegyes fotózás

  Az E-Session, azaz jegyes fotózás, egy kiváló alkalom arra, hogy az esküvő előtt, gondtalanul, felszabadultan örökíthessünk meg benneteket a pillanat varázsával együtt. Azon kívül, hogy csodás élményben lesz részetek, végtelenül hasznos mozdulata is annak, hogy jobban megismerjük egymást, így a rezdüléseitekből tudni fogom, hogy mi a tökéletes módja annak, hogy hűen tükrözzék a képek a személyiségeteket, a vágyaitokat. A fotózás alatt más hangulatú, de ugyanúgy művészi teljességgel készült képeket fogtok kapni; nem hasonlítható az esküvői fotózáshoz

  Fesztelen, felszabadult, vidám, és ami nagyon fontos egyéni, hiszen a tematikáját, a helyszínt, a stílusát a személyiségetek fogja meghatározni. Ennek kialakításában természetesen,- ha igénylitek-, a segítségetekre leszek. Nem utolsó sorban praktikus, hiszen megszokjátok a kamerát, oldottak, fesztelenek lesztek az esküvő napján. Magabiztosan és természetesen fogtok viselkedni a fényképezőgép előtt, megtanítom nektek, hogy hogyan legyetek önmagatok, törekedve a természetességre. A megörökített pillanatok apró mozzanatai, egy csodálatos műalkotássá fognak válni, melyet ti tesztek majd oly egyedivé.