FOTOGRÁFIÁK OTTHON

A művészet új ága a fényképészetben, egyedi vászonképek és kasírozott fotográfiák.

Vakrámás vászonkép

Páratlan műremek a falon! Fotográfusként minden lehetőséget megragadok annak érdekében, hogy a fotók ne a telefon vagy a fényképezőgép memóriájában legyenek az enyészet martalékai, hanem materiális művészi alkotásként váljanak otthonunk bármely vagy minden helyiségének szemet gyönyörködtető díszévé illetve irodánk ékességévé.

Családi képek otthon

A vászonnyomtatás egy valóban elragadó módszer a képek bemutatására. Professzionális alapanyagokkal és csúcstechnológiával, a legkülönlegesebb fotóimat festővászonra/művészvászonra nyomtatom, ezután pedig vakráma keretre feszítem a vászonképet; a végeredmény egy tónus- és részletgazdag műremek, amely magas esztétikai színvonalat képvisel.

Kasírozott fotográfia

Művészet csúcsminőségben! A vászonra nyomtatott képek galéria szintű minőségűket a legkorszerűbb digitális nyomtatási technológiának (Fine Art) köszönhetik; kasírozás során a fotónyomatokat vastagabb lemezre ragasztjuk, melynek eredményeképpen hosszú évekig nem gyűrődnek meg, tartósak lesznek. Ezek a 3D textúrájú reprodukciók kiváló színminőségű műtárgyak, melyek exkluzív élményt nyújtanak otthonunkban.