Műtermi Fotózás és Videózás

Porté - Modell - Művészi Akt

  A legkülönfélébb felkérésnek is eleget tudok tenni:
  legyen szó családi vagy nyilvános eseményekről,
  referenciafotózásról, profi modellekről vagy éppen amatőrökről,
  akik szeretnék kipróbálni magukat;
  sőt a legextrémebb, szokatlannak vélt elképzelésekkel is keressetek meg bátran!

  Családi páros fotózás

  Családi páros fotózás

  Egy fotós szemével és egy művész szívével örökítem meg a pillanatban rejlő történeteiteket. A képek készülhetnek – a minőség és a stílus szem előtt tartása mellett – : műteremben, illetve professzionális mobilstúdiom segítségével az otthonotokban, de bármilyen kreatív, külső fotózási színtéren is.

  Web fotózás

  A fotószolgáltatás egy speciális fajtája, melynek főcélja: elősegíteni a versenyszférában tevékenykedő vállalkozások image-nek karakteres kialakítását. Az exkluzív és hiteles fotók által elnyerheted ügyfeleid bizalmát még a személyes találkozás előtt. A legújabb trend, hogy a spontánnak tetsző, életből kiragadott pillanatokat „kapjuk el”, és ezeken keresztül mutatjuk be cégetek tevékenységét.

  Üzleti fotózás

  Modell és termék fotózás

  Business porté fotózás

  Business fotózás

  Ez egy igazán különleges műfaj, mivel a végeredménynek multifunkcionális szerepet kell betöltenie. Egyrészt az első benyomás jelentősége vitathatatlan, másrészt pedig hitelességet, bizalmat kell sugallni. Az üzleti portré lehet klasszikus vagy épp formális, visszafogott, elegáns vagy kissé lazább szemléletű; egy biztos, hogy a magas minőség elérése érdekében felértékelődik az egyéni látásmód, a kreativitás és a professzionális háttérmunka.

  Porté fotózás

  Gyerek porté kreatív fotózás

  Páros kreatív fotózás

  Műtermi és Stúdió fotózás

  A fotózás legkevésbé sem kattintások sorozata, hanem a fénnyel rajzolás impulzív művészete. Legyen szó portréfotózásról, családi vagy páros fényképekről, portfólióképek illetve fotókönyvek készítéséről, mindegyik esetében az a kiemelt cél, hogy azt örökítsük meg, ami ott van benned legbelül, vagyis ami Te magad vagy.

  Művészi AKT fotózás

  Akt fotózás

  Fények és árnyékok káprázatos játéka, izgalmas formák, lebilincselő részletek és finom erotika esztétikai érzékkel megtöltve; erről szól az a fotózás ahol kizárólag csak te vagy a fókuszban.  Csodálatos hangulatú, igényes fotókkal megvalósíthatod az álmaidat; ehhez mindössze a természetes szépségedet és a személyiségedet kell adnod, nekem pedig a fotózáshoz fűződő szenvedélyemet.